Najnovšie recenzie zo sekcie Vrchné matrace a toppery
pohodlné ležanie, má dve strany - čo je výhoda.
- pohodlný
- prateľný poťah
Pekný a praktický dizajn, pohodlný
- Posteľ je mäkká a spí sa ako v bavlnke.
- Tenký,ale dá sa využiť aj na spanie na zemi,nič netlačí.
- Nezaberá miesto
- Trochu divný zápach
- Ťažšia manipulácia pri rolovaní
- Nutnosť dokúpiť pásy na upevnenie po zrolovaní
Celkom ok doplnkový matrac,na zemi nekĺže,pohodlný.Trochu na začiatku zápach asi z výplne.Nepraktické rolovanie.
som spokojna aj ked madrac pouzivam len tyzden
po kratkej dobe pouzivania lepsi spanok
odporúčam
to nemá s matracom nič spoločné
- vyborne sa na tom spi, nas tvrdsi matrac je teraz omnoho pohodlnejsi
Zatiaľ je to príliš krátky čas na objektívne hodnotenie, no madrac vyzerá dobre a spĺňa účel, na ktorý bol kúpený. Dcérka sa teší, že má pohodlnejšie spanie.
- Najskôr som objednala matrace pre seba , bola som velmi spokojná, mám problémy s chrbticou a mám pocit, že sa mi lepšie spí. Tak som objednala aj pre rodičov - spokojnosť
Prijemny material.kvalitnejsi spanok.Spokojnost
Ľahkosť, priedušnosť
Nepači sa mi ako bolo zabalene ešte je stale pokrčeny madkac kde bolo zohnute inak ok.
Vrchný matrac aloe vera som sa rozhodol kúpiť na základe skúsenosti používania matracov a vankúša Dormeo od roku 2017 pre jeho použitie v rôznych miestnostiach pre zníženie bolesti chrbtice a dobrý spánok.
- Dcérke sa spinká ako vo vatičke
- kvalitní materiál
- matrace krásně sedí na pohovce bez posunu
- vyhovující pevnost, která zaručí kvalitní spánek a oporu pro správnou polohu páteře při spánku
- Produkt mi nebol dodaný
Nemala som možnosť produkt vyskúšať, pár dní po mojej objednávke mi bolo oznámené, že je tovar vypredaný, všimla som si , že aj keď bol vypredaný stále bol v ponuke.
Reakcia obchodu Dormeo
Dobrý deň, veľmi nás mrzia spôsobené komplikácie, za ktoré sa ospravedlňujeme. Žiaľ, niekedy sa stáva, že sa počas vybavovania objednávok daný tovar vypredá. Vždy sa snažíme o rýchle opätovné naskladnenie, niektoré faktory, žiaľ, do plnej miery ovplyvniť nedokážeme.
V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle: 02/59 220 750, prípadne e-mailom na: [email protected]. Ďakujeme za pochopenie.
Zobrazujem 121 - 140 zo 255 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...13 Ďalšie »