Najnovšie recenzie zo sekcie Vrchné matrace a toppery
Veľká spokojnosť
Nespĺňa uvedené rozmery...Vybrala som si ho preto, lebo som už podobný mala,ale predchádzajúci bol vyšší a mal krajší poťah.a rozmery sedeli ..
Príjemný na dotyk a vynikajúco sa na ňom leží. Maximálna spokojnosť.
- atypická veľkosť so snímateľným poťahom, pohodlný
Výborný matrac. Máme ho položený na našom existujúcom, na ktorom sa už veľmi zle spalo, ale s týmto vrchným matracom sa opäť spí dobre. Bez budenia sa v noci a s pocitom plného spánku sa úplne inak stáva.
Chýba ochranný poťah na tento matrac.
- nic som nedostal
Za 30-dni som objednavku neobdrzal.
- šikovný do domácnosti i na cesty
Spí sa na ňom ako v bavlnke. Pôvodne sme mali trochu tvrdé matrace od iného výrobcu, ale keď sme na ne položili tento vrchný matrac, ráno sme sa zobudili s tým, že nás v noci konečne nič netlačilo. Tak pozitívny rozdiel som ani nečakala. Dokonca ani našim čivavám sa z neho nechce ráno zliezť. :) Navyše, vďaka protišmykovej spodnej časti krásne drží na pôvodnom matraci bez toho, že by sme ho museli niečím prichytávať. Odporúčam všetkým. :)
vrchný matrac vyrovnal spodný matrac (ktorý bol už vyležaný) a zlepšil povrch na spanie, ľahký na prenášanie aj údržbu, odporúčam
- Pohodlny
Vynikajúci doplnkový matrac
Matrac využívam asi týždeň, kvalita spánku sa zlepšila, chrbát nebolí, odporúčam
Matrac je kvalitný, nesmierne spohodlnil lôžko, necítim cez neho pôvodný matrac. Oproti spaniu na pôvodnom matraci je rozdiel výrazný, určite odporúčam tento výrobok a môj chrbát takisto. Ako bonus snímateľný povrch z aloe Vera a anatomický vankúš grátis.
- Matrac splnil moje očakávania
- používame zatiať pár dní
Odkedy spím na novom matraci Dormeo AIR spím viac a neprebúdzam sa ...
- pohodlny a zdravotne plne vyhovujuci
- Veľmi hreje, príliš mäkký, mám problém s krizami, čakala som, že sa mi uľaví, ale stav sa zhoršil. Dala som ho pod pôvodný - trochu vylezany molitanovy matrac a tam aj zostal
Zobrazujem 81 - 100 zo 255 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...13 Ďalšie »